Fantastiskt öring och rödingfiske

Ett eldorado för fjällfiske

Det är något speciellt med fjällfiske. Att sitta vid en lugn, spegelblank yta och vänta på vaken. Spänningen i att veta att man har chans att fånga sin drömöring eller drömröding. Upplevelsen att vara ute på fjället och njuta av stillheten och tystnaden.

Runt Gränssjö finns ett antal fiskevatten med fina bestånd av öring och röding. Om du aldrig provat på fjällfiske, finns här fantastiska möjligheter att fånga sin första fjällfisk, men här finns också möjligheter för de mer avancerade att fånga en drömfisk. Det finns storvuxen öring och röding i våra vatten!

Fantastiskt isfiske

Vårvintern under mars-april är en underbar tid. Det är nu det är högsäsong för isfiske och många gäster besöker oss den här tiden för att uppleva isfiske, den värmande vårvintersolen från en snögrop, turskidåkning eller skoterkörning. Närheten ut på fjället, våra mysiga stugor för självhushåll och den lugna atmosfären är perfekt för familjen som vill uppleva genuint fjällugn.

Fiskekort köper du online hos Natureit. se,Välj Sverige – Västerbotten – Storuman. Sen väljer du Dygnskort Statens vatten ovan odlingsgränsen.

Klicka för att se fiskekarta över området. Du kan naturligtvis också fråga Linda eller Kenth efter tips! 

Kontakt

073-0680341

info@granssjoarna.se

Följ oss

Copyright © 2021. All Rights Reserved.